Skip to content

Få leads og salg på autopilot med Facebook annoncering

4.4 millioner danskere logger på Facebook hver måned! Gå ikke glip af dette enorme marked! 

Hvor mange leads giver du til dine konkurrenter?

Facebook har nu næsten 1,4 milliarder aktive brugere, der genererer over 4 milliarder “likes” om dagen, og 4,4 millioner af disse mennesker er i Danmark.

Faktum er: Facebook er ikke kun til socialt samvær mere. Det er til at vokse din virksomhed. Men hvis du ikke er en af de dygtige forretningsejere, der allerede bruger Facebook til din fordel, er chancerne for, at du mister utallige betalende kunder til konkurreterne  … og bruge ressourcer på forældede reklamemetoder, der giver dig næsten ingen resultater.

 

Tap ind i et ocean af kunder der har brug for dit produkt

Få sociale medieplatforme tilbyder virksomheder med lige så stor fleksibilitet og lige så mange målretningsværktøjer som Facebook. Facebook placerer ikke kun 4.4 millioner danskere inden for din rækkevidde med det samme, men det giver dig også mulighed for at ramme den ideelle målgruppe for optimale resultater.

Lad vores team vise dig, hvordan du kører en effektiv Facebook-annoncekampagne, der er målrettet mod udsigter baseret på alder, køn, placering, interesser, hvilke indlæg og sider de har liked.

 Du kan bruge disse værdifulde data til at oprette endnu mere effektive annoncekampagner, der når dine ideelle kunder, inden de engang ved, at de har brug for dig og inden konkurrenterne opsnapper dem.

 

Lad vores team
hjælpe dig

En skov fuld af lavtliggende frugt er lige ved hånden, når du udnytter kraften i Facebook-annoncer. Ikke mere tid og penge ned i afløbet på annonceudgifter, der får nul resultater.

Udvid din rækkevidde til supermålrettede målgrupper på computer og  mobile enheder. Det er nemt at føle sig overvældet, når du går alene, men vores team af erfarne, velkendte marketingeksperter bruger de nyeste “forudgående kurve” -strategier til at udvikle en super-profitabel Facebook-annoncekampagne, der vil fordoble , eller endda TRIPLE dine kundeemner og salg til en brøkdel af prisen sammenlignet med dine andre marketingkanaler.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at komme i gang, mens omkostningerne til annoncer på Facebook stadig er relativt lave. Læs videre for at finde ud af, hvordan vi opretter en tilpasset plan for at udvide din virksomhed, der er så enkel som 1, 2, 3.

1. Først skal du booke dit 100% gratis strategiopkald, og lad os analysere din virksomhed, knuse tallene, finde ud af dine “selling points” og komme med en brugerdefineret plan for at maksimere kundeemner og salg via Facebook-annoncering.

Vi vil lede dig gennem, hvordan du bruger Facebook-annoncer til at nå dine IDEALE udsigter og gøre dem til loyale kunder. (Dette er noget, vi nemt opkræver 1499,- for, men du får det gratis).

2. Når du beslutter at lade os håndtere din kampagne, begynder vi at oprette Facebook-annoncer med direkte respons for at skabe kvalificeret trafik, kundeemner og salg inden for 8 dage. Vi håndterer alt det hårde arbejde, mens du fokuserer på at opbygge din forretning.

3. Med din succesrige Facebook-annoncekampagne kan du generere en stabil strøm af kundeemner og salg, der får din indtægt til at stige. Du vil være i stand til at udvide din rækkevidde på dit marked, skabe opmærksomhed over mærket og udnytte en forudsigelig strøm af meget målrettede kundeemner, som konsekvent kommer tilbage til dig

Book dit gratis kald (normalpris 1499,-)

Tag det første skridt for at fordoble dine leads og salg ved at booke din GRATIS 30-minutters strategiopkald i dag.