Hjemmeside

Her er alt indhold i vores pakke forklaret

Domæne er i bund og grund det, som du vælger at kalde din hjemmeside. Endelsen kalder man for et top level domæne. I Danmark bliver der næsten kund brugt .dk domæner til hjemmesider. I alle vores pakker er der inkluderet et års gratis domæne.

Hosting er et andet ord for det, at tilbyde et webhotel. Hosting firmaer tilbyder plads på en webserver, hvor du kan have din hjemmeside liggende. På alle vores hjemmesider tilbyder vi et års gratis hosting fra Simply (tidl. Unoeuro).

Når din hjemmeside loader langsomt, vil det ikke kun påvirke din placering på Goolge, men også formindske dine kunders besøgstid. Ingen gider en langsom og sløv hjemmeside. Vi sørger for at din hjemmeside er hurtig, så du ikke mister omsætning. 

 

SSL står for “Secure Sockets Layer”, og er en sikkerhedsprotokol, der bruges til at skabe en sikker, krypteret forbindelse mellem en serve og en browser. Formålet med SSL, er at hackere ikke kan opsnappe dine personfølsomme data, som fx kortoplysninger eller passwords. 

Vores hjemmesider bliver bygget i WordPress. Det er nemt at lære, så her du kan du uden teknisk ekspertise tilføje nye sider, blogopslag, se antal besøgende og de mest basale ting. 

Trustpilot er noget af det første forbrugere kigger på, når de foretager køb. Derfor er det et vigtigt selling point på din hjemmeside hvis du allerede har indsamlet en del positive anbefalinger derinde. Vi hjælper med at linke din Trustpilotbruger til din hjemmeside, så dine besøgende nemt kan se dine flotte anbefalinger. 

Over halvdelen af hjemmesidebesøg foregår på mobilen. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside er tilpasset alle enheder. Vores hjemmesider er udviklet med et responsivt design, hvilket vil sige at den passer perfekt til forbrugeren uanset om de besøger den fra computer, tablet eller mobil. 

SEO (søgemaskineoptimering) vil for mange erhvervsdrivende være et vigtigt markedsføringsmiddel. Vi sørger for at din hjemmeside er optimeret til søgemaskiner, så du har det bedste udgangspunkt i at rangere i toppen af Google. 

For at gøre det så nemt og overskueligt for potentielle kunder at lave en aftale hos dig, skal de kunne booke den direkte fra din hjemmeside. Derfor kan vi give din hjemmeside et bookingsystem, så kunden nemt og enkelt kan se kalenderen og booke sig ind direkte fra din egen hjemmeside. 

Antallet af sider på din hjemmesider betyder hvor mange undersider den er bygget af. En underside er en f.eks. forsiden, blogside, kontaktsiden. Jo flere sider, jo mere kompleks bliver hjemmesiden.