Få en professionel hjemmeside, der giver din virksomhed flere kunder

Elegant og moderne design

Responsivt websted

Hastighedsoptimeret

webshop responsive wordpress hjemmeside innovato

Ny hjemmeside

-uden binding eller skjulte gebyrer 

Bygget i WordPress

Vores hjemmesider bliver bygget i WordPress (mest populære CMS system i verden). I WordPress kan du let redigere i din hjemmesides indhold efter behov. Det betyder at du ikke har brug for en programmør til at uploade nye billeder, produkter – da det kan gøres simpelt direkte var din computer.

Responsivt Design

Over halvdelen af hjemmesidebesøg foregår på mobilen. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside er tilpasset til alle enheder. Vores webshops udvikler vi med et responsivt design, hvilket vil sige at den passer perfekt til forbrugeren uanset om de besøger din webshop fra computer, tablet eller mobilen. 

SEO-venlig

SEO (søgemaskineoptimering) vil for mange erhvervsdrivende være et vigtigt markedsføringsmiddel. Vi sørger for at din hjemmeside er optimeret til søgemaskiner, så du har det bedste udgangspunkt i at rangere i toppen af Google.  

Ny hjemmeside

-uden binding eller skjulte gebyrer 

Hastighedsoptimeret

Vores koncentrationsevne er kortere end en guldfisks. Det betyder at hvis din hjemmeside indlæser langsomt, så vil mange forbrugere forlade din side før din side har mulighed for at sælge dem dit produkter eller serviceydelse. Vi sørger for at din hjemmeside er hurtig, så du ikke mister omsætning. 

Flot udseende

Efter at have kigget på tusindvis af hjemmesider i WordPress, har vi sans for detaljen, og vi ved derfor hvad der virker og hvad der ikke gør.  Vi hjælper dig med at få en professionel online tilstedeværelse, så dine besøgende kommer igen. 

Effektivitet

Din hjemmeside skal være mere end et “online visitkort”. Vores WordPress hjemmesider er bygget med et formål – nemlig at skaffe dig konverteringer. Med den seneste viden indenfor konverteringsrateoptimering sørger vi at for din hjemmeside opnår det formål. 

Interesseret i en ny hjemmeside?