Webshop

Her er alt indhold i vores pakke forklaret

Domæne er i bund og grund det, som du vælger at kalde din hjemmeside. Endelsen kalder man for et top level domæne. I Danmark bliver der næsten kund brugt .dk domæner til hjemmesider. I alle vores pakker er der inkluderet et års gratis domæne.

Hosting er et andet ord for det, at tilbyde et webhotel. Hosting firmaer tilbyder plads på en webserver, hvor du kan have din hjemmeside liggende. På alle vores hjemmesider tilbyder vi et års gratis hosting fra Simply (tidl. Unoeuro).

Hvis din hjemmeside indlæser langsomt, så vil mange forbrugere forlade den før de har mulighed for at købe dit produkt eller serviceydelse. Vi sørger for at din hjemmeside er hurtig, så du ikke mister omsætning. 

SSL står for “Secure Sockets Layer”, og er en sikkerhedsprotokol, der bruges til at skabe en sikker, krypteret forbindelse mellem en serve og en browser. Formålet med SSL, er at hackere ikke kan opsnappe dine personfølsomme data, som fx kortoplysninger eller passwords. 

Vores webshops bliver bygget i WordPress. Det er nemt at lære, så her du kan udu uden teknisk ekspertise tilføje nye produkter, opdatere priser, køre tilbudskampagner og de mest basale ting. 

Antallet af sider på din hjemmesider betyder hvor mange undersider den er bygget af. En underside er fx forsiden, produktsiden, kontaktsiden. Jo flere sider, jo mere kompleks bliver hjemmesiden. 

Antallet af produkter siger næsten sig selv. Sælger du fx en rød kjole tæller det som et produkt. Er kjolen i flere variationer, vil det stadig gælde som et produkt. 

Over halvdelen af hjemmesidebesøg foregår på mobilen. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside er tilpasset alle enheder. Vores hjemmesider er udviklet med et responsivt design, hvilket vil sige at den passer perfekt til forbrugeren uanset om de besøger den fra computer, tablet eller mobil. 

Vi tilbyder vores kunder at lave en leveringsintegration via Shipmondo. Med Shipmondos løsning kan du tilbyde dine kunder valgfrit, udleveringssted på din webshop eller tilbyde gratis fragt hvis kunder køber over et bestemt beløb.

Med en medlemskabsportal kan dine kunder oprette en bruger og tilgå dine varer eller ydelser. Et eksempel på et medlemskabsportal er fx Bolilgportal.dk

Integreret bogholderi betyder at du kan se tilkoble dit regnskabsprogram som fx Billy, E-conomic eller Dinero, op til din webshop. Når du modtager en ordre fra en kunde, vil den automatisk fremgå i dit regnskabsprogram – det en funktion der vil på sigt vil kunne spare dig meget tid. 

Hvis du har behov for særlige integrationer, så kan vi også hjælpe dig her. Du skal blot fortælle os hvilken integration eller oplyse dine behov, så finder vi en løsning på det.